31 května 2015
30 května 2015
HUMMUS
Hummus je jednoduchá kaše z cizrny, sezamové pasty tahini, olivového oleje, česneku a citronové šťávy. Příprava je úplně jednoduchá a chuť výborná, takže doporučuji co nejdříve vyzkoušet :) Já jsem hummus poprvé ochutnala v Jordánsku, kde ho doplňovali spoustou chilli a děláme to tak i doma. Hummus můžete udělat buď z předem namočené a pak uvařené cizrny nebo i z konzervované cizrny - v tom případě je hotový za pár minut.
27 května 2015
JAHODOVO - REBARBOROVÝ KOLÁČ
Nejoblíbenější koláč tady na blogu je Apple pie. Ale protože je to takový spíš podzimní nebo zimní koláč, musím přidat i jarní variantu :) Těsto je stejné, ale místo jablečné náplně je náplň z jahod a rebarbory.
19 května 2015
17 května 2015
CRÊPES SUZETTE
Palačinky s pomerančovo-karamelovou omáčkou jsou naše oblíbená, slavnostní, víkendová snídaně, ale hodí se i jako dezert po rodinném obědě. Na první pohled obyčejná palačinka je totiž díky pomerančovo-karamelové omáčce neobyčejně dobrá :)
Přihlásit se k odběru:
Příspěvky
(
Atom
)