Tuhle rajčatovou omáčku na těstoviny si můžete připravit buď v malém množství čerstvou (na 4 porce vydělte recept 5 = 1kg rajčat, 1mrkev atd...) nebo ve velkém množství v rajčatové sezóně a zavařit si jí do skleniček na zimu.
27 srpna 2014
25 srpna 2014
CIABATTA S OLIVAMI A TYMIÁNEM
další ingredience a tak z jednoho základního receptu na těsto můžete mít pokaždé jinou chuť ciabatty.
Nejčastěji se do těsta přidávají černé nebo zelené olivy a sušená rajčata.
Z koření tymián, bazalka nebo rozmarýn.
A nejlepší je čerstvě upečená, ještě trochu teplá.
19 srpna 2014
APPLE PIE - AMERICKÝ JABLEČNÝ KOLÁČ
U nás doma je nejvíc nejoblíbenější moučník jablečný štrůdl. Když jsem poprvé upekla tento jablečný koláč, okamžitě se oblíbeností zařadil vedle štrůdlu :-)
15 srpna 2014
Přihlásit se k odběru:
Příspěvky
(
Atom
)