Palačinky s pomerančovo-karamelovou omáčkou jsou naše oblíbená, slavnostní, víkendová snídaně, ale hodí se i jako dezert po rodinném obědě. Na první pohled obyčejná palačinka je totiž díky pomerančovo-karamelové omáčce neobyčejně dobrá :)
17 května 2015
14 května 2015
10 května 2015
MISO POLÉVKA S TOFU A SALICORNE
Navíc jsem přidala i čerstvé řasy Salicorne, úžasné, dobré, křupavé a šťavnaté, které jste tady v receptech mohli vidět i u salátu z brambor a ředkviček.
Nejlepší na tom všem je, že polévka je do čtvrt hodiny hotová :)
09 května 2015
REBARBOROVÝ KOLÁČ
Zkoušeli jste už Rebarborový crumble? Pokud chcete raději klasický koláč, zkuste následující recept. Je to klasika, ale zároveň trochu pozměněná použitím špaldové mouky a tmavého třtinového cukru.
03 května 2015
Přihlásit se k odběru:
Příspěvky
(
Atom
)