Miso polévku dělám docela často, ale poprvé v životě jsem vyzkoušela tofu.
Navíc jsem přidala i čerstvé řasy Salicorne, úžasné, dobré, křupavé a šťavnaté, které jste tady v receptech mohli vidět i u salátu z brambor a ředkviček.
Nejlepší na tom všem je, že polévka je do čtvrt hodiny hotová :)
Zkoušeli jste už Rebarborový crumble? Pokud chcete raději klasický koláč, zkuste následující recept. Je to klasika, ale zároveň trochu pozměněná použitím špaldové mouky a tmavého třtinového cukru.
Stejně jako každý víkend, když jsme v Praze, jsme se i tuto sobotu vydali na farmářský trh na Kulaťák. Kromě rebarbory, krásných čerstvých ředkviček a chřestu, jsem u stánku s rybami koupila i řasu Salicorne.
Původem anglický dezert je vlastně dušené ovoce s drobenkou, do které můžete podle vlastní fantazie přidat oříšky, kokos nebo třeba jako v následujícím receptu ovesné vločky.