14 ledna 2015

BORŠČ


V zimě se na blogu budou množit husté polévky, které vystačí místo oběda nebo večeře.
Boršč je naše oblíbená polévka, která je ale trochu delší na přípravu. 
Proto jí dělám zásadně v obřím množství, ale stejně se hned sní :)

09 ledna 2015

DOMÁCÍ SUŠENKY PRO PSY



 Aby to nebylo pořád jenom o jídle pro lidi, udělám tentokrát trochu změnu a napíšu vám recept na domácí sušenky pro psy. 

08 ledna 2015

RISOTTO ALLA MILANESE / MILÁNSKÉ RIZOTO



Recept na tradiční Milánské rizoto jsme odkoukali od Itala :)
V pořadu Romana Vaňka "Peklo na talíři" ho kdysi vařil italský kuchař Riccardo Lucque.
Když jsme rizoto viděli, dostali jsme na něj chuť. Video jsme si ještě párkrát pustili a šli vařit.