Ingredience:
2 porce jako hlavní jídlo
7-10 mini papriček (nebo 3-4 běžně velké)
200 g fety
2 lžíce olivového oleje
1 lžíce vinného octa
pepř
2 plné lžíce posekaného čerstvého kopru
140 g jogurtu (použila jsem Milko řecký)
1 stroužek česneku
Kalamata olivy
Postup:
- Papriky rozpulte a vyndejte jádřince. V misce smíchejte olej a ocet a papriky ze všech stran potřete. Nechte (aspoň) půl hodiny marinovat.
- Mezitím v další misce vidličkou rozmačkejte fetu. Přidejte jogurt, kopr, pepř a prolisovaný stroužek česneku. Dobře promíchejte.
- Každou polovinu papriky naplňte přiměřeným množstvím sýrové náplně a navrch vmáčkněte vypeckovanou kalamata olivu.
- Pečte na 180°C 25-30 minut.
Žádné komentáře :
Okomentovat