27 srpna 2018

BRYNZOVÁ POMAZÁNKA




Tuhle pomazánku miluju. Můžu jí jíst k snídani, svačině i večeři  a pořád mi bude chutnat.
Nejlepší je, když Zdenda přinese od kolegyně z práce velkou kouli brynzy a já pak můžu udělat halušky, tuhle pomazánku nebo si samotnou brynzu namazat jen tak na chleba.

Ingredience:

200 g brynzy
100 g másla
1 střední žlutá cibule
1 lžíce mleté sladké papriky
sůl - podle chuti, stačí jen trošičku

Postup:

  • Do mísy vložte brynzu a máslo a oboje nechte dojít do pokojové teploty - změknout, aby se máslo s brynzou při míchání dobře spojilo.
  • Povolené máslo s brynzou společně promíchejte, přidejte najemno pokrájenou cibuli, papriku a lehce osolte. Vše dobře promíchejte.
  • Nejlepší je na čerstvém chlebu, posypaná jarní cibulkou.

Žádné komentáře :

Okomentovat