Ingredience tentokrát nebudou na gram a kus přesně. Zkuste si do krabičky naložit švestek víc, než spotřebujete na jedno grilování. Vydrží nekonečně dlouho a před každou grilovačkou jenom vyndáte pár kousků, obalíte slaninou a máte hotovo.
Ingredience:
sušené švestky
slivovice
plátky anglické slaniny
Postup:
- Sušené švestky nasypte do uzavíratelné krabičky a přilijte přiměřené množství slivovice. Švestky rozhodně nemusí být potopené, nejlepší je, vzít si nízkou a širší krabičku (aby švestky neležely na sobě, ale byly rozprostřené po dně) a slivovice přilít tak, aby jí bylo asi půl-centimetr ode dna.
- Takto naložené švestky nechce 24h - neomezeně dlouhou dobu v krabičce.
- Před grilováním vždy vyndejte pár kousků, každý obalte plátkem anglické slaniny, spíchněte párátkem a grilujte na grilu nebo doma na pánvi.
Žádné komentáře :
Okomentovat