30 června 2014

TATARÁČEK Z LOSOSA



Hovězí tatarák určitě každý zná, ale co takhle vyzkoušet tataráček z lososa?


Ingredience:
Pro 6 osob
500g čerstvého lososa, bez kůže
2 šalotky, nakrájené najemno
2 lžíce nasekaných kaparů
1 menší hrst nasekaného kopru
30 ml olivového oleje
2 zarovnané lžíce dijonské hořčice
vymačkanou šťávu ze 2 limetek
sůl a čerstvě mletý pepř
pečivo k podávání

Postup:
Lososa nakrájejte na malé kousky a dejte do mísy.
Přidejte olivový olej, najemno nakrájenou šalotku, kopr, kapary, hořčici, sůl, pepř a limetkovou šťávu.Promíchejte.
Servírujte s opečeným pečivem.


 

Žádné komentáře :

Okomentovat